Aby otrzymywać nasz darmowy ale pełen newsów Informator musisz się zarejestrować. Najszybciej zrobisz to tutaj.
Zalogowani użytkownicy
Jest 0 zalogowanych użytkowników online.
Dodatki : Liczi
Składniki - szczegółowo:
Opis przygotowania:
Pochodzenie:
{nocache:3f4021ceafa36be1b7f562335fe27eec#0}{/nocache:3f4021ceafa36be1b7f562335fe27eec#0} | Drukuj to | Wyślij to
Jadalne owoce tropikalne pokryte chrupiącą łuską, skrywającą miąższ, w którym tkwi duża pestka. W kuchni chińskiej wykorzystuje się właśnie nie miąższ o bardzo delikatnym smaku. Czasami można je kubić w puszkach produkowanych w Wietnamie. Stosuje się je do deserów i potraw mięsnych. W postaci suszonej nazywane są orzechami liczi i można je zastąpić suszonymi morelami. Ten przepis został wpisany przez: Usako dnia 23.10.2006.
Cały przepis czytano już {nocache:3f4021ceafa36be1b7f562335fe27eec#1}860{/nocache:3f4021ceafa36be1b7f562335fe27eec#1} razy.
Możesz skomentować ten przepis poniżej.
Ten przepis został wpisany przez: Usako dnia 23.10.2006.
Cały przepis czytano już {nocache:3f4021ceafa36be1b7f562335fe27eec#1}860{/nocache:3f4021ceafa36be1b7f562335fe27eec#1} razy.
Możesz skomentować ten przepis poniżej.