Przepisy
- Gotowany ryż z kurczakiem
- Tofu z warzywami
- Tofu smażone w miso
- Gotowane warzywa
- Gotowana dynia
- Tempura z ryb i warzyw
- Sashimi
- Ryba pieczona w folii aluminiowej
- Ryba gotowana w warzywach
- Karp w sosie sojowym
- Zengi
- Roladki z kurczaka i warzyw
- Wieprzowina w sosie sojowym
- Smażona wołowina z białą rzodkwią
- Sukiyaki z cielęciny
- Kurczak z ziemniakami
- Ryba w galarecie
- Szaszłyk z kurczaka i porów
- Mielony kurczak z orzechami
- Krewetki z makaronem sojowym
- Omlet z kapustą
- Galaretka
- Zupa z tofu
- Zupa na skrzydełkach kurczaka
- Zupa miso z kartoflami
- Zupa z karpia
- Zupa zakrapiana jajkiem
- Omlet z krewetkami i tofu
- Sushi z kawiorem
- Ciasto z czerwonej fasoli
- Ciasteczka z kasztanów
- Ciasteczka z fasoli
- Ryż do sushi
- Sashimi z polędwicy
- Makaron gryczany na zimno
- Tamagoyaki - omlet japoński
- Sushi z surową rybą, kalmarem i krewetką
- Sushi-hadaka-maki
- Omlet japoński
- Sushi-kappa-maki
- Krewetki w koronie
- Kasutera
- Japońska zupa rybna
- Zupa z zielonej herbaty (ochazuke)
- Zupa chawan mushi
- Owoce w galarecie
- Deser awayuki
- Toriniku Dango (Kulki mięsne z kurczaka)
- Hiyashi Chuuka (makaron na zimno w stylu chińskim)
- Tori no kara-age (Kurczak smażony w głębokim oleju)