Aby otrzymywać nasz darmowy ale pełen newsów Informator musisz się zarejestrować. Najszybciej zrobisz to tutaj.
Zalogowani użytkownicy
Jest 0 zalogowanych użytkowników online.
Dodatki : Kapusta pekińska (bark czoi)
Składniki - szczegółowo:
Opis przygotowania:
Pochodzenie:
{nocache:cbd70fb57f97ceaa4637249839dd1f1c#0}{/nocache:cbd70fb57f97ceaa4637249839dd1f1c#0} | Drukuj to | Wyślij to
Kapiusta o długich i jasnozielonych łodygach, nieco ciemniejszych liściach, chrupiąca, o delikatnym smaku. W chinach stanowi dodatek do potraw z mięs, ryb i drobiu. W Polsce pokazuje się jesienią - na bazarach niekiedy bywa już w czerwcu (odmiana szklarniowa). Można zastąpić ją sercami młodej wiosennej kapusty lub kapustą włoską. Ten przepis został wpisany przez: Usako dnia 23.10.2006.
Cały przepis czytano już {nocache:cbd70fb57f97ceaa4637249839dd1f1c#1}883{/nocache:cbd70fb57f97ceaa4637249839dd1f1c#1} razy.
Możesz skomentować ten przepis poniżej.
Ten przepis został wpisany przez: Usako dnia 23.10.2006.
Cały przepis czytano już {nocache:cbd70fb57f97ceaa4637249839dd1f1c#1}883{/nocache:cbd70fb57f97ceaa4637249839dd1f1c#1} razy.
Możesz skomentować ten przepis poniżej.