Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Zobacz poprzedni temat Wersja gotowa do druku Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zobacz następny temat
Autor Wiadomość
KamuiOffline
Temat postu: Na czym działacie...?  PostWysłany: 05-11-2003 - 17:08
Czytelnik
Czytelnik


Dołączył/a: 14-10-2003

Skąd: WaWa - Kabaty

Status: Offline
Siemka...

Jakie macie sprzety komputerowe? Najbardziej mnie interesuje monitor , procesor , płyta głowna , HDD i RAM.... oto moje badziewie...

Płyta : ASUS A7N8X (nForce)
Procek : Athlon 1250 XP
RAM : 256 ddr 333mhz
HDD : 38GB... (20GB zajmują anime ^^ )

MONITOR - HIGHSCREEN sprzed 7 lat... 15 cali (kolorowy Laughing ) ale strasznie mi zepsuł już oczy... musze uzbierac 700 zł na Samsyna Synca lub LG Flatrona... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad



A wy jakie macie sprzecicho ? (Nika sorry ale tego nie znalazlem Smile )

_________________
"We must live and love..."
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
jaczak
Temat postu:   PostWysłany: 05-11-2003 - 17:20
Moderator
Moderator


Dołączył/a: 08-06-2003



nic specjalnego Sad

monitor chyba LG 17'
procesor to slamazarny BALERON 1GHz czy siakos tak Smile
RAM 128 standarowy
HDD 38GB, anime jeszcze-nie-nagrane-na-cd z 10GB
GeForce chyba 3 64mb
myszka
klawiatura
maszyna do szycia?! Razz
filtr na monitor :]

no i jest jeszcze 'laptop mamy' - 1,2ghz, 128ram etc jest cudowny Mr. Green

_________________
hope you never grow old
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
SheitanOffline
Temat postu:   PostWysłany: 05-11-2003 - 17:56
Pisarz
Pisarz


Dołączył/a: 19-07-2003



Status: Offline
EPOX 8RDA3I (NForce Ultra)
Athlon 2600XP+ (2100mhz)
512DDR (400mhz)
Gainward FX5600 (128mb)
Maxtor 80G (8mb cache)
Samsung Syncmaster 700I FT

jakoś wszystko działa Wink

_________________
I really should get a decent signature
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
-Sora-Offline
Temat postu:   PostWysłany: 05-11-2003 - 18:35
Czytelnik
Czytelnik


Dołączył/a: 19-08-2003

Skąd: Ostrów Wielkopolski

Status: Offline
Płyta : ASUS coś tam coś tam ^^
Procek : Jakieś stare nie wiem Smile
RAM : 256 ddr 733hz
HDD : 8 giga ^^
Naprawde swietny a tak szczerze to jeszcze działą a i monitor IBM 17 cali^^

_________________
Ano hito dake kokoro no seikanti...anata ni meguri aete...
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
YakumoOffline
Temat postu:   PostWysłany: 05-11-2003 - 18:43
Moderator
Moderator


Dołączył/a: 11-02-2002



Status: Offline
wow, no to wyglada ze ja mam najgorszy sprzet, ktos mnie przebije ?

plyta+proc: VIA MVP3 + AMD 500Mhz
pamiec: 96MB
video: 16MB TNT
HDD: 60GB + 5,1GB
CDRW, SB Live
monitor: LG 17, 700s
system: RedHat 8.0 z WindowMaker

najwazniejsze, ze dla moich potrzeb wystarczy i tak nie gram a divx chodza Smile

_________________
Yakumo

'Revenge is a dish best served cold'
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
KamuiOffline
Temat postu:   PostWysłany: 06-11-2003 - 03:36
Czytelnik
Czytelnik


Dołączył/a: 14-10-2003

Skąd: WaWa - Kabaty

Status: Offline
hmn... jeśli chodzi o systemy to ja wole zdecydowanie RH 9.0 lub Debiana.... Windowsy suxx oprócz 2000... win 2k jest niezawodny i the best !!...


kurde juz 3:45... co ja tu robie ? Cool

_________________
"We must live and love..."
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
Anime_Maniac
Temat postu:   PostWysłany: 06-11-2003 - 09:06
Młodsza elita forum
Młodsza elita forum


Dołączył/a: 10-07-2003

Skąd: Lublin

Procek: Celeron 333mHz
Grafika: Riva TNT 32mb
RAM: 320mb standardowy
Dźwięk: Sound Blaster AVE 32
HDD: 6,5 giga
CD-RW: LG 48/32/48
CD-Rom: LG 52
Monitor: SAMSUNG SyncMaster 510b
System: Win 98

_________________
Mou Nido to akirametari wa shinai yo!
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
HiryuOffline
Temat postu:   PostWysłany: 06-11-2003 - 12:29
Nowicjusz
Nowicjusz


Dołączył/a: 30-09-2003

Skąd: CSK AM w Warszawie, Blok D, Klinika Endokrynologiczna

Status: Offline
Nowy (nowy jak nowy... ale kupiony na początku wakacji):

Procesor: Celeron 2 GHz
RAM: 256 MB
Video: GeForce 64 MB
HDD: 40 GB
CDRW
Dźwięk zintegrowany na płycie głównej =="
System: Windoza 98 SE

Monitor jakiś stary, Belinea sprzed jakichś 4 lat...


Stary komp (stoi pod biurkiem i się kurzy, póki nie dokupię nowego monitora i karty sieciowej...):

Procesor: Pentium MMX 233
RAM: 48 MB
Video: S3 Virge 2 MB
HDD: ~10 GB i 3,2 GB (i jeszcze półgigowy kurzy się na półce...)
CD-ROM (bez nagrywarki/wypalarki) =="
SB Live! Value
System: też Windows 98 SE


No i jeszcze służbowy laptop matki...

Procesor: Pentium II (jaki, nie sprawdzałem... ==")
RAM: 128 MB
Video: też nie sprawdzałem, ale przyzwoite jak na laptopa...
HDD: ~10 GB
CD/DVD-ROM (bez nagrywarki/wypalarki)
System: Win'98 (z odgórnej dyrektywy szefostwa; nie, żebym narzekał - Linuxa za cholerę nie mogę rozgryźć...)



Yakumo, przed wakacjami bym cię przebił, jak widać...

_________________
S4|73| D4, 0R3773...
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
OdolOffline
Temat postu:   PostWysłany: 06-11-2003 - 17:38
Młodsza elita forum
Młodsza elita forum


Dołączył/a: 04-08-2003

Skąd: The Abyss of Eternity

Status: Offline
Yakumo napisał/a:
wow, no to wyglada ze ja mam najgorszy sprzet, ktos mnie przebije?

Ja Cię przebiję. Nie kojarze nazw, ale:
128Mb ramu, pentium II 450 Mhz, dysk 6.02 Gb (nawet mój mózg ma większą pojemność)- to wady
a zalety mojego sprzetu: mam podłączone trzy myszy (wszystkie działają!!!), klawiatura stoi na półce, która trzyma się dzięki taśmie klejącej, monitor firmy koreańskiej, wyprodukowany w Radomiu, rozprowadzany przez ruskich wśród mniejszości żydowskiej, wiek sędziwy, stan niemal idealny(czasami nawet coś na nim widać).
To tyle.

_________________
This world may have failed you,
it doesn't give you reason why.
You could have chosen a different path in life.
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
chobi
Temat postu:   PostWysłany: 06-11-2003 - 18:08
Elita forum
Elita forum


Dołączył/a: 14-05-2003

Skąd: 707

Czas na prawdziwy koszmarek^^ Very Happy

Płyta : yyyy....ni wim, opakowanie było żółto-niebieskie ^^ chyba Mainboard
Dysk : 10GB^^
Kart. graf. : GeForce 2 MX 64MB^^ (siaaaaaaaśne^^)
RAM : 256 MB (ale ni wim, czy ddr czy inne, bo się nie znam^^)
Procesor : Athlon 1Ghz
CD-ROM, CDRW
Monitor : Flatron F700B (TCO99 ^^)
System : Windows Millenium^^ (i szykuję go do reinstalki^^)

A planach ni wim.....chciałbym Macintosha^^
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
jaczak
Temat postu:   PostWysłany: 07-11-2003 - 15:33
Moderator
Moderator


Dołączył/a: 08-06-2003



Odol napisał/a:
mam podłączone trzy myszy (wszystkie działają!!!), klawiatura stoi na półce, która trzyma się dzięki taśmie klejącej(..)To tyle.


myszki sa juz kultowe, tasma niezle pachniala + masz dzialajace Neostrade i dzwiek [nie powiem czyja to zasluga:]

_________________
hope you never grow old
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
OdolOffline
Temat postu:   PostWysłany: 07-11-2003 - 18:08
Młodsza elita forum
Młodsza elita forum


Dołączył/a: 04-08-2003

Skąd: The Abyss of Eternity

Status: Offline
Neostradę mam dzięki tobie tylko dlatego, że jakiś idiota nagrał sterowniki do karty dźwiękowej na płytkę z napisem "dvdcośtamplayer". A dźwięk póki coma się dobrze.

_________________
This world may have failed you,
it doesn't give you reason why.
You could have chosen a different path in life.
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
MetAtroNOffline
Temat postu:   PostWysłany: 07-11-2003 - 19:31
Młodsza elita forum
Młodsza elita forum


Dołączył/a: 04-07-2003



Status: Offline
No to ja sie pochwale Very Happy
w domu mam
PG: jakistam ECS
Procek: Athlon 1GHz
RAM: SDR 384MB
Twardy: Seagate 40GB + 3,2 GB
Grafika: G-Force MX-400 64MB
Audio: SB Live +4.1
Monitor: CTX 15"

U wujka (ten na ktorym uzywam netu)
PG: Soltek SL-75DRV5-C
Procek: Athlon 1,8GHz
RAM: DDR 256MB
Twardy: Seagate 120GB + mnostwo innych (jakies 25GB)
Grafika: High-Tech Excalibur Radeon 9000 PRO 128MB
Audio: jakis badziew
Monitor: Samsung SyncMaster 15"
+tuner TV Prolink

_________________
Hear me, my chiefs. I am tired. My heart is sick and sad. From where the sun now stands, I will fight no more...

Chief Joseph of Nez Perce,1877
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
Brush
Temat postu:   PostWysłany: 09-11-2003 - 22:12
Moderator
Moderator


Dołączył/a: 11-10-2002



To ja lakonicznie:
Płyta: ECS K7S5A, SIS 735, 5xPCI, 1xAGP, 1xAMR, 2xDDR, 2xDIMM
Proc: AMD Duron 1,3 GHz
Grafika: GeForce 2, 64 MB, TV out
DVD LG 16/48
RW Nec 4/16/32
Modem: zapomnialem jaki
Monitor: MTC 14'
HDD 1: 4,3 GB
HDD 2: 12 GB
RAM DDR: 128/266
Sound: na płycie 16 bit. 4 kanały.
LAN: na płycie 100/10
IrDA na kablu
6 Wentyletorów
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
KamuiOffline
Temat postu:   PostWysłany: 10-11-2003 - 06:50
Czytelnik
Czytelnik


Dołączył/a: 14-10-2003

Skąd: WaWa - Kabaty

Status: Offline
Cytat:
6 Wentyletorów


Sorry ze pytne szczota ale po co Ci ?... podkręcasz procka?

Ja się musze pochwalić że dziś 10.XI.2003 o godzinie 3 w nocy... otworzyłem okna... postawiłem dodatkowo taki wiatrak na stojaku i jeszcze cus tam... wyjąłem płyte z kompa i podkręciłem procka....

Z athlona 1666,7 mhz wycisnąłem 2489,8 mhz !!!!!!! To mój rekord... a niewiem czy ktoś ma wiekszy na chłodzeniu coolerem... bo na wodnym to zrozumiałe ;] teraz komp mi łazi jak błyskawica ale "odkręce" go na np. 2000 mhz bo się za bardzo grzeje Smile

_________________
"We must live and love..."
 
 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:     
Skocz do:  
Wszystkie czasy w strefie GMT - 12 Godzin
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Zobacz poprzedni temat Wersja gotowa do druku Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zobacz następny temat
Powered by PNphpBB2 © 2003-2007 The PNphpBB Group
Credits