Aby otrzymywać nasz darmowy ale pełen newsów Informator musisz się zarejestrować. Najszybciej zrobisz to tutaj.
Zalogowani użytkownicy
Jest 0 zalogowanych użytkowników online.
Dodatki : Pędy bambusa (dook soon)
Składniki - szczegółowo:
Opis przygotowania:
Pochodzenie:
{nocache:f14a50289f57761adf8ee5d216ce495a#0}{/nocache:f14a50289f57761adf8ee5d216ce495a#0} | Drukuj to | Wyślij to
Jadalne są tylko młode pędy, chrupkie, o ledwie zauważalnym smaku. Po otwarciu puszki pędy opłukać, resztę zalać zimną wodą, przechowywać w lodówce w słoiku z mocno zakręconą pokrywką. Jeżeli będziemy zmieniać wodę codziennie, można je przechowaywać przez kilka dni. Pędy można zastąpić marchewką, kalarepką, białymi częściami kalafiora i pora.
Ten przepis został wpisany przez: Usako dnia 06.11.2006.
Cały przepis czytano już {nocache:f14a50289f57761adf8ee5d216ce495a#1}823{/nocache:f14a50289f57761adf8ee5d216ce495a#1} razy.
Możesz skomentować ten przepis poniżej.
Ten przepis został wpisany przez: Usako dnia 06.11.2006.
Cały przepis czytano już {nocache:f14a50289f57761adf8ee5d216ce495a#1}823{/nocache:f14a50289f57761adf8ee5d216ce495a#1} razy.
Możesz skomentować ten przepis poniżej.