Składniki - szczegółowo:
Dodatki : Woda imbirowa
Opis przygotowania:
1 łyżkę posiekanego świeżego korzenia imbiru włożyć do małego rondelka, zalać 6 łyżkami wody, gotować na bardzo małym ogniu 3 min, odcedzić. 1 1/2 łyżeczki imbiru w proszku wsypać do rondla zawierającego 6 łyżek wody, gotować na bardzo małym ogniu 3 min, odstawić aż proszek opadnie na dno, ostrożnie zlać.
1 łyżkę posiekanego świeżego korzenia imbiru włożyć do małego rondelka, zalać 6 łyżkami wody, gotować na bardzo małym ogniu 3 min, odcedzić. 1 1/2 łyżeczki imbiru w proszku wsypać do rondla zawierającego 6 łyżek wody, gotować na bardzo małym ogniu 3 min, odstawić aż proszek opadnie na dno, ostrożnie zlać.
Pochodzenie: Chiny
{nocache:de63c1ff8967ff1c2abf446919259dc1#0}{/nocache:de63c1ff8967ff1c2abf446919259dc1#0} | Drukuj to | Wyślij to
Cały przepis czytano już {nocache:de63c1ff8967ff1c2abf446919259dc1#1}1407{/nocache:de63c1ff8967ff1c2abf446919259dc1#1} razy.
Możesz skomentować ten przepis poniżej.