Tytuł: Kiełki fasolowe (nagh czoi)
Kategoria:
Co potrzebujesz:
Składniki - szczegółowo:
Opis przygotowania: Wystarczy nasypać grochu mung na zwilżon± ligninę i przykryć drug± warstw± ligniny, nasyconej wod±. Codziennie spryskiwać. Po 3-4 dniach s± gotowe do konsumpcji jako składnik wielu potraw lub salatek. Można zast±pić je cykori±, zielon± fasol±, cukini± lub biał± kapustk±. Wszystkie substytuty jarzynowe należy pokrajać w paseczki 5-6 cm, grubo¶ci zapałki.
Notka: ¦± to wła¶ciwie kiełki drobnego grochu mung. Biało zielone i bardzo chrupkie nadaj± się do domowej uprawy.
Pochodzenie:
Wino:
Obrazek:
Opis obrazka:
Przepis wegetariański:
Zawiera mleko i produkty mleczne:
Zawiera m±kę pszenn±:
Zawiera jajka: