Książka o kuchni japońskiej

21 maja do sprzedaży trafił szósty tom kolekcji ‘Podróże kulinarne. Tradycje, smaki, potrawy’, dziennika ‘Rzeczpospolita’ pt. ‘Kuchnia japońska’. Oprócz przepisów, zawiera również informacje na temat m.in. historii, etykiety i obyczajów kulinarnych. Cena książki: 19,99 zł.
{nocache:077bf1b6f08dd4b47b91799007e3be4d#0}{/nocache:077bf1b6f08dd4b47b91799007e3be4d#0}
Dieser Eintrag wurde _POSTEDBY Dida am 21.05.2008. Er wurde abgelegt unter der Kategorie Gazeta. Dida war zu diesem Zeitpunkt gestimmt. Dieser Eintrag wurde bisher {nocache:077bf1b6f08dd4b47b91799007e3be4d#1}1513{/nocache:077bf1b6f08dd4b47b91799007e3be4d#1} mal aufgerufen. Weiter unten kannst Du diesen Eintrag kommentieren.